Small Grey Outline Pointer -->

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Palkitse itsesi

Ihanaa sunnuntaita kaikille ♥.  Itselläni viikonloppu jatkuu vielä huomennakin, vapaapäivän muodossa. Ihan toimettomana ei tarvitse olla, sillä aion suunnitella messuosastoa niin pitkälle kuin voin (koulussa en vain saa aikaiseksi niin paljon kuin haluaisin), sekä valmistella perjantaista ideani esittelyä...

Torstaina käsittelimme tuotteistamista ja vaikka asia olikin tuttua, niin päivä oli hauska, sekä opettava. Ensi viikolla ohjelmassa on asiakaspalvelua ja messuosaston suunnittelua, sekä valmiin suunnitelman esittämistä. 

Eilisen juhlinnan peruuntuminen ei oikeastaan haitannut yhtään, sillä mielessä pyörivät jo "pikkujoulujen" sekä pääsiäisrientojen ohjelmasuunnittelut. Päätin kuitenkin palkita (aina löytyy jokin syy siihen) itseni ja rakkaani vuohenjuusto-broileripiirakalla. Miten sinä palkitset itsesi?


Jos haluat piirakan ohjeen, niin...


Vuohenjuusto-broileripiirakka

pakasteen valmispiirakkapohja
150-200g  vuohenjuustoa (esim. President Sainte Maure)
broilerisuikaleita (valmiiksi maustettuja, tai itse maustaen)
1 prk kirsikkatomaatteja
2 dl  ruokakermaa
2 kananmunaa
suolaa, paprikamaustetta
juustoraastetta, noin 1dl
tuoretta basilikaa



Anna piirakkataikinan sulaa ohjeen mukaan. Muotoile piirakkataikina sopivaksi niin, että se ulottuu piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Viipaloi vuohenjuusto ohuiksi viipaleiksi ja puolita tomaatit. Ripottele pohjalle kypsennetyt broilerisuikaleet. Lado vuohenjuustoviipaleet päälle. Sekoita kerma, munat ja juustoraaste sekaisin ja kaada tasaisesti piirakan päälle. Lado tomaatinpuolikkaat leikkauspinta ylöspäin piirakan päälle. Laita uuniin 200 asteeseen alimmalle tasolle noin 30-40 minuutiksi paistumaan, kunnes täyte on hyytynyt ja pohja on kypsä.  Anna jäähtyä ja asettele päälle basilikaa.

 

2 kommenttia:

  1. Nam,hyvältä näyttää ja kuulostaa,täytyypä kokeilla itsekin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile vaan, itse oon ihan koukussa vuohenjuustoon :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)